Välj årsmodell för att se om produkten passar din bil.

TriPak Blyersättning 0,5 liter

270 kr

Artikelnr: KEM-5000 Enhet: styck

Allmänt

Tri-Pak Blyersättning, oktanboster. En kanonbra blyersättning som vi har använt i våra egna bilar ända sen blyad bensin försvann på macken.
Gå in på  www.tripak.se   så får du veta hur bra det är. En flaska räcker till 350 liter bensin, tidigare räckte en flaska till 640 liter bensin men numera måste man öka doseringen därför att bensinen har blivit ännu sämre för våra gamla bilar. Innehållet i Tri-Pak  flaskan är exakt lika som förr det är bra det att man tyvärr måste öka doseringen för att få samma effekt.

Tips!

Fyll alltid Tri-Pak när du tankar, köp en extra flaska så du inte står utan mitt i sommaren

Lite mera fakta

Så här skriver Tripak om sin produkt.
Tripak Bensinbooster för alla bensin, tvåtakt, (E85) etanoldrivna motorer. Optimerar bränslet för bättre förbränning, effekt, oktanhöjande, smörjning och med K-skydd. Med hjälp av Tripak Bensinbooster kan alla bilar (fyrtaktare) tankas med 50% etanol och 50% bensin. Användes till både katalysatorfordon och äldre fordon utan katalysator. Många nyare fordon med katalysator har problem med för höga HC värden. Det beror på att motorerna ej klarar att förbränna bensinen tillräckligt och därmed bildas sot i motorerna med ojämn gång som följd. Med hjälp av att använda Tripak Bensinbooster blir förbränningen fullständigare och CO-HC värdena reduceras, samtidigt som spridare och bränslepump får fullgott smörjskydd. För nya fordon med katalysator reduceras CO-HC värdena med 80-90%. För äldre fordon reduceras CO-HC värdena med 60-80%. Detta gör att både motor och tändstift hålls rena och arbetar optimalt.